Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas ako svet: Študent sa nevedel vymaniť zo zovretia vagíny!

Američanovi sa na sociálnych sieťach smeje celý svet
Američanovi sa na sociálnych sieťach smeje celý svet (Zdroj: YouTube)

BERLÍN - Až hasiči museli v nemeckom Tübingene vyslobodiť amerického študenta zo zovretia mramorovej vagíny. Vniknutím do skulptúry v areáli Tübingenskej univerzity chcel mladík obstáť v skúške odvahy, ale jeho odhodlanie ho priviedlo do nanajvýš prekérnej situácie. Študent v kamennom lone skĺzol do zúženého miesta, odkiaľ nemohol vytiahnuť nohy. Pomôcť mu nedokázalo ani zhruba 15 zvedavcov.

Miestna polícia tak na tiesňovej linke prijala volanie: "Jedna osoba je zakliesnená v kamennej vulve." Na miesto v areáli Inštitútu mikrobiológie a virológie prišlo 22 hasičov v piatich vozidlách, informoval miestny denník Schwäbisches Tagblatt.

Mladý muž bol vyslobodený bez zranení, aj keď pravdepodobne s rumencom na tvári a o pozoruhodnú skúsenosť bohatší. Tiež sa musel zmieriť so záplavou vtipov na svoju adresu na sociálnych sieťach.

Vážnejšie škody neutrpelo ani svojrázne umelecké dielo nazvané Pi-Chacán, čo v jazyku peruánskych indiánov znamená asi toľko ako "robiť lásku". Dielo peruánskeho umelca Fernanda de la Jara ozvláštňuje univerzitný kampus v Tübingene už trinásť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu