Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Skutočná Toy Story: Tisíce ľudí pomáhajú Woodymu vrátiť sa domov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Pixar)

LONDÝN – Obľúbená animovaná rozprávka Príbeh hračiek síce pochádza z dielne amerických producentov, no Británia prežíva skutočnú Toy Story. Stratenému kovbojovi Woodymu pomáhajú nájsť majiteľa.

Neuveriteľný príbeh sa začal odohrávať, keď brítská motoristka Bev McNeill (50) uviazla v zápche na diaľnici M4. Mala čas obzerať sa okolo a v priekope zbadala opusteného Woodyho. V tom sa však kolóna zase začala hýbať a musela ho tam nechať.

Skutočná Toy Story: Tisíce
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

O sedem týždňov neskôr tadiaľ prechádzala znova. S úžasom zistila, že kovboj tam stále leží v blate. Bolo jej jedno, že zastaví premávku na celej diaľnici. Vystúpila z auta a Woodyho zachránila. „Som veľká fanúšička Toy story, špeciálne Woodyho, a bolo smutné vidieť ho ležať na krajnici, presne ako vo filme. Musela som niečo urobiť,‟ hovorí Bev.

Skutočná Toy Story: Tisíce
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Doma hračku očistila a zbadala, že malý majiteľ sa podpísal menom Liam na podrážku čižmičky. Hneď preto kovboja odfotila a cez Twitter vyzvala ostatných užívateľov, aby pomohli Woodymu vrátiť sa domov. Cez hashtag #GetWoodyHome sa zapájajú aj užívatelia Facebooku. Odkaz zdieľalo už viac ako tritisíc ľudí, medzi nimi dokonca aj Andrew Stanton, riaditeľ štúdií Pixar, ktoré Toy Story stvorili. „Bolo by skvelé, keby si Woody a Liam mohli nájsť k sebe cestu. Stavím sa, že Liamovi veľmi chýba,” dodala Bev.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu