Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hádanka za 170 miliónov: Zomrel pred 4 mesiacmi, ale stále žije, ako je to možné?!

(Zdroj: YouTube)

PANDŽÁB - Indický súd má na stole kontroverzný prípad. Bude rozhodovať o tom, či duchovný líder Jeho Svätosť Shri Ashutosh Maharaj je mŕtvy alebo medituje. Rodina tvrdí, že je dávno po smrti, zatiaľ čo jeho stúpenci si myslia, že je v stave meditácie. Spor vypukol preto, lebo indický guru sedí na majetku v hodnote 170 miliónov dolárov a nevie sa, komu poputujú po jeho smrti na účet.

Rodina tvrdí, že zomrel už 29. januára na infarkt. Naopak, priaznivci združenia Divya Jyoti Jagrati Sansthan, čo vo voľnom preklade znamená "misia za prebudenie božského svetla", si myslia, že len pokračuje v meditácii.

Momentálne "trávi" čas v mraziacej chladničke. Polícia potvrdila jeho smrť, ale súd to odmietol. Protestujúci však tvrdia, že meditovať už vydržal v podobných podmienkach, kde teplota klesala pod nulu, aj v Himalájach. Čiže nevidia na tom nič zvláštne. Vraj sa preberie, kedy to uzná za vhodné.

Hádanka za 170 miliónov:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Jeho žena so synom teda podali podnet na súd, nech ho vyhlási oficiálne za mŕtveho. Podľa rodiny ho chcú jeho priaznivci okradnúť o peniaze. Rodina sa s nimi teraz sporí. V hre je totiž až 170 miliónov dolárov a to určite nie je malý peniaz.

A Shri Ashutosh Maharaj zatiaľ pokojne "medituje" v chladničke.

Kontroverzná téma zaujala verejnosť

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu