Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Kamera zachytila surovú vraždu: Dostal guľku do hlavy, keď objímal dcérku!

(Zdroj: YouTube)

BRAZÍLIA – Chladnokrvná brutalita. Inak sa nedá nazvať čin páchateľa, ktorý vpálil guľku priamo do hlavy otcovi tráviacemu čas so svojou malou dcérkou. Z ničoho nič sa vyskytol muž s pištoľou, aby zabil muža, ktorý si užíval voľný čas. Kamera zachytila odporný čin. Zastrelený muž sa skláti na zem, pričom malé dieťa pozerá na dostrieľanú mŕtvolu vlastného otca.

Zábery priemyselnej kamery z Brazílie zachytili neuveriteľnú surovosť. 26- ročný Thiago Souza sa vybral so svojou 3-ročnou dcérkou tráviť voľný čas do pekárne. Zrazu ho doslova popravil 17-ročný mladík, keď mu vpálil guľku rovno do hlavy. Poistil to ďalšími dvomi ranami. Na všetko sa pritom pozeralo malé dieťa.

Vrah sa nenápadne priblížil s pištoľou v ruke na necelé dva metre od obete. Keď to Thiago nečakal, na mieste ho drzý zabijak popravil. Okamžite ho zavalila krv, keď mu násilník uštedril ďalšie dve rany.

VIDEO Kamera zachytila surovú
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Dcérka bola z toho v šoku a pohľadom na otca začala plakať. Okamžite dobehla cudzia žena, aby zakryla výhľad na skrvavené telo Thiaga. Scénka ako z hororu vyvolala vlnu rozhorčenia. Informoval o tom britský portál Mirror.

Našťastie, vyzerá to tak, že spravodlivosti bude učinené za dosť. Polície ešte v ten deň vypátrala mladého gaunera. Nikto zatiaľ nevie, čo ho k vražde viedlo. Teraz môže očakávať pekných pár rokov za mrežami.

UPOZORNENIE: Video obsahuje zábery nevhodné pre maloletých a slabšie povahy

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu