Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žena opľula a brutálne dokopala matku pred plačúcim dieťaťom: Ľudia to nahrávali na mobily!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Fb, twitter)

NEW JERSEY - Brutálny útok na ženu s malým dieťaťom. Zamestnankyňa McDonaldu zaútočila na matku s dvojročným synčekom, pretože si myslela, že spáva s nadriadeným manažérom. Spôsobila jej otras mozgu a zlomený nos. Keď ju našla záchranka, bola v kaluži krvi. Celú udalosť pritom sledovala skupinka ľudí, ktorí si to nahrávali na mobily namiesto toho, zakročili voči agresívnej žene.

Internetom sa šíri video, kde žena pracujúca v McDonalde napadne inú ženu s malým dieťaťom. Informovala o tom už aj britská stanica BBC. Tá ju zvalí na zem a začne surovo biť a kopať. Dokonca ju aj opľuje. Celú udalosť sleduje aj jej synček kričí a plače.

Žena opľula a brutálne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Fb, twitter)

Najväčšia drzosť je však pozorujúca skupinka ľudí, ktorí namiesto toho, aby zakročili a pomohli bezbrannej žene, nahrávajú si to ako púťovú atrakciu. Jediný, kto sa snaží pomôcť je synček, dvojročné batoľa.

Catherine Ferreira mala smolu. Nikto sa jej nezastal.
Zobraziť galériu (2)
Catherine Ferreira mala smolu. Nikto sa jej nezastal.  (Zdroj: Fb, twitter)

Útočníkom bola 25-ročná Late Harris. Obeťou sa stala 27-ročná Catherine Ferreira. Vraj ju obvinila, že spáva s manažérom fastfoodu. "Spoločnosť stráca morálku. Matku pred vlastným dieťaťom bije za bieleho dňa a nikto jej nepomôže?", pýtal sa policajný šerif John Pelura.

Pozrite si nechutné VIDEO

Bitka žena

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu