Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žiarlivec mesiac po kopačkách: Bývalú strelil do hlavy a jej nového priateľa zabil 6 ranami!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB, archív)

PREŠOV – Mestom Prešov stále otriasa brutálna vražda žiarlivého Drahomíra. Ten v sobotu večer so zbraňou v ruke doslova popravil svoju bývalú priateľku a jej partnera, pre ktorého ho opustila. Toto vrah nezniesol a rozhodol sa vybaviť si s nimi účty. Zobral osud do svojich rúk, čoho výsledkom bol otrasný čin a vyhasnutie troch mladých ľudských životov.

Útočník, 26-ročný Drahomír R. z Prešova, ktorý približne o 21.30 h na parkovisku na Ul. Hurbanistov neďaleko Františkánskeho námestia v Prešove, najmenej 11-krát z bezprostrednej blízkosti vystrelil na 27-ročného Richarda G. z obce Víťaz v Prešovskom okrese a 20-ročnú Václavu Ch. z Prešova, ktorí sedeli v aute.

Chladnokrvnú popravu vykonal niekoľkými presnými údermi z 9 milimetrového revolveru značky Taurus Brasil. Svojho soka trafil až 6x do hrudníka a bývalú lásku jednou guľkou rovno do hlavy. Obidvaja boli na mieste mŕtvi.

Krásna Václava mala len 20 rokov
Zobraziť galériu (2)
Krásna Václava mala len 20 rokov  (Zdroj: FB, archív)

"Žena bola zasiahnutá jednou strelnou ranou do hlavy a muž mal viacnásobné strelné poranenia v oblasti hrudníka. Obom mladým ľuďom týmto konaním boli spôsobené smrteľné strelné poranenia. Pravdepodobný páchateľ Drahomír R. z Prešova si následne sám spôsobil strelné poranenie hlavy, na následky ktorého po prevoze do nemocnice zomrel. S najväčšou pravdepodobnosťou motívom konania bola žiarlivosť," uviedla hovorkyňa polície Migaľová.

Pred mesiacom sa Drahomír a Václava rozišli. Mladý muž to neuniesol a chcel sa jej pomstiť. Po vražde namieril zbraň proti sebe a vypálil. Trafil sa do hlavy, ale ešte žil. Očití svedkovia ho videli, ako na mieste ešte chrčal. Až po prevoze do nemocnice zomrel.

"Na mieste činu bolo zaistených viacero druhov stôp a iné relevantné veci súvisiace s daným trestným konaním. Taktiež boli vypočutí viacerí svedkovia skutku a zároveň boli vykonané previerky ku kamerovým systémom v meste, a to s dosahom na pohyb dotknutých osôb v čase pred a počas skutku. V tejto chvíli polícia skúma a vyhodnocuje zaistené dôkazy, vrátane výstupov zo súdnoznaleckej pitvy. O tragickej udalosti boli za asistencie policajného duchovného informovaní pozostalí obetí," uzavrela prešovská policajná hovorkyňa.

Čo bolo teda hlavnou príčinou? Známi majú jasno."Bol žiarlivý. Nevedel sa zmieriť s tým, že si jeho bývalá priateľka našla nového priateľa. Rozhodol sa zastreliť ich oboch," domnieva sa svedkyňa pre portál noviny.sk

Obyvatelia Prešova sa doteraz spamätávajú z beštiálneho činu. Tí, ktorí poznali Drahomíra, by to nikdy na neho nepovedali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu