Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Český škandál v priamom prenose: Politik hulvátsky urážal moderátorku kvôli Putinovi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: čt24)

PRAHA – Česko zažilo poriadne ródeo v priamom prenose. Politik a zakladateľ spolku Priatelia Ruska zaútočil na moderátorku, ktorá sa pýtala dosť nepríjemné otázky. Začal rozkladať rukami a niekoľkokrát na ňu agresívne vyletel. Dokonca jej vytkol, že pri kladení otázok vôbec nepremýšľa.

Diskusia na tému situácie na Ukrajine prebehla v utorok v Českej televízii. S moderátorkou v asi polhodinovom vystúpení debatoval prorusky orientovaný Jiří Vyvadil. Takmer od začiatku bol Vyvadil nervózny z otázok Zuzany Tvarůžkovej.

Začal pekne zostra. "Musím povedať, že spôsob argumentácie vás novinárov spôsobuje, že dnes sedemdesiat percent ľudí absolútne neverí Českej televízii," zaútočil Vyvadil.

Jiří Vyvadil sa poriadne vytočil
Zobraziť galériu (2)
Jiří Vyvadil sa poriadne vytočil  (Zdroj: čt24)

Otázky moderátorky sa mu stále nepáčili. Niekedy odpovedal len sčasti a niekedy reagoval len na charakter otázky. Vrchol prišiel, keď mu praskli nervy a pustil sa do samotnej Tvarůžkovej.

"Viete vôbec, aké otázky kladiete? Premýšľate o nich vôbec? Ja si myslím, že nepremýšľate vôbec," povedal v relácie Vyvadil. Potom ďalej pokračoval v obhajobe Ruska a Putina a kritike EÚ a Západu.

Nakoniec relácie sa ešte drzo opýtal, či mu je schopný ešte niekto dať napiť vody. "Je tu niekto schopný mi dať vodu?"

Pozrite si to všetko vo VIDEU

Český politik vyvádzal

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu