Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Záchvat zúrivosti poradcu premiéra: Na zemi brutálne dokopal demonštranta!

Zobraziť galériu (2)

ANKARA - Správanie, aké sa len tak nevidí. Poradca tureckého premiéra Recepa Erdogana sa neudržal a priamo na ulici dokopal jedného z demonštrantov. Po obrovskej tragédii baníkov, keď zahynulo takmer 300 robotníkov, sa rozpútali mohutné demonštrácie. Poradca uštedril chudákovi pár tvrdých kopancov, ktoré zachytila aj kamera.

Yusuf Yerkel napadol jedného demonštranta potom, čo mu mal kopať do auta. Vystúpil a oplatil mu to rovnakou mincou. Kolegovia sa ho dokonca zastali. Vraj ho radikál napadol ako prvý.

VIDEO Záchvat zúrivosti poradcu
Zobraziť galériu (2)

Zaujímavosťou je fakt, že poradca premiéra si mal spraviť v Londýne doktorát. Sám Erdogan povedal, že si musí dôkladne preštudovať okolnosti a potom vyvodí následky.

Jeho besnenie zachytila kamera. Po týchto záberoch usúdite, že u nás naozaj nie je najhoršia politická kultúra.

Turecký poradca

Počet obetí doteraz pravdepodobne najhoršieho banského nešťastia v Turecku stúpol na viac ako 280 osôb, oznámila dnes turecká vláda. V stredu účastníci demonštrácie v Istanbule obviňovali vládu z vraždenia za to, akým spôsobom rieši nešťastie. Predpokladá sa, že pod zemou sú stále desiatky baníkov.

Turecká opozícia obviňuje vládu z toho, že presadila privatizáciu baní, ale ignorovala opakované varovania týkajúce sa ich bezpečnosti. Podľa prvých zistení výbuch a následný požiar v uhoľnej bani zavinila porucha distribučnej jednotky napájania. Obete zahynuli na následky otravy oxidom uhoľnatým; v dôsledku požiaru totiž vypadla elektrina a prestal fungovať ventilačný systém i výťahy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu