Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Super ponuka na internete: Chorvát daruje dovolenku v Dubrovníku!

Dubrovník
Dubrovník

DUBROVNÍK – Dobrí ľudia skutočne ešte existujú. Dokazuje to Chorvát Sinisa Meštrić. Na sociálnej sieti zverejnil ponuku pre chudobných. Chce darovať týždennú dovolenku v Dubrovníku pre tých, ktorí si ju nemôžu z finančných dôvodov dovoliť. Prihlásiť sa môžete aj vy, dovolenkovať by ste tak mohli už v septembri.

"Dám dovolenku v Dubrovníku pre tých, ktorí si ju nemôžu dovoliť," takto zverejnil Sinisa Meštrić svoju lukratívnu ponuku. Spolu so svojou rodinou chce ubytovať matku s dvoma alebo troma malými deťmi, pričom im poskytne bývanie a uhradí aj náklady na dopravu.  

Ako informuje jutarnji.hr, jedinou podmienkou, ktorú ochotný Chorvát požaduje je, aby rodina bola vo veľmi ťažkej finančnej situácii. Uprednostní takú, v ktorej deti trpia bronchiálnymi problémami, aby im dýchanie morského vzduchu dopomohlo ku zdraviu.

Dobrosrdečný Chorvát vyzýva na podobné aktivity aj svojich priateľov. Chcel by takto vytvoriť spoločnosť prenajímateľov, aby sa počas sezóny po týždni striedali návštevníci, ktorí si to sami nemôžu zaplatiť. Ako uviedol Sinisa, záujemcovi sa môžu prihlásiť e-mailom na adresu sinisa.mestric@gmail.com.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu