Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská hanba v Dubrovníku: Manželia okrádali turistov kúpajúcich sa v bazéne!

Slovenskí dlhoprstí mali kradnúť pred týmto hotelom
Slovenskí dlhoprstí mali kradnúť pred týmto hotelom (Zdroj: croatia.hr)

DUBROVNÍK - Slovenskí zlodeji sa v zahraničí opäť predviedli. Manželský pár (29, 55) zo Slovenska skončil v rukách chorvátskych policajtov po tom, čo ich načapali ako okrádajú nič netušiacich turistov kúpajúcich sa v bazéne štvorhviezdičkového hotela v Dubrovníku.

Letná dovolenková sezóna sa už snáď ani nezaobíde bez prípadu drzých slovenských zlodejov, ktorí nám robia zlé meno v zahraničí. Ten posledný je o to smutnejší, že našu povesť poškvrnili v najobľúbenejšej dovolenkovej destinácii - v Chorvátsku. Muž s o 26 rokov mladšou manželkou sa v stredu vybrali kradnúť do areálu jedného z luxusnejších hotelov v Dubrovníku.

Nasmerovali si to rovno k bazénu štvorhviezdičkového komplexu na Ulici Iva Dulčića, kde si hostia naivne mysleli, že ich osobné veci sú v bezpečí. "Manželia využili nepozornosť 37-ročnej Talianky a 22-ročnej Francúzky, ktoré plávali v bazéne. Z tašiek uložených na ležadlách im ukradli peniaze," píše chorvátsky portál vecernji.hr. Nenásytným Slovákom to však nestačilo a podvečer sa k bazénu opäť vrátili.

Pokúšali sa okradnúť aj 42-ročného Chorváta, no ten si ich nečestné úmysly včas všimol a vyliezol z bazéna, aby im v krádeži zabránil. Keď si manželia uvedomili, že boli odhalení, dali sa na útek. Nezašli však ďaleko, do cesty im vošli dubrovnícki policajti, ktorí oboch zatkli a predviedli na oddelenie. Z dvoch krádeží a pokusu o ďalšiu ich zatiaľ len podozrievajú, obvinenia nepadli. Obaja sú zadržiavaní vo väzbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu