Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vodič v Dubrovníku vysadil turistov: Vzrušovali ho ženy na pláži, začal pred nimi masturbovať!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

ZADAR – Nevedeli, či sa smiať, či utekať. Doslova šok zažili turisti v Dubronvíku. Vodič autobusu začal počas prestávky masturbovať. Vôbec sa tým netajil. Jednoducho ho vzrušovali krásne ženy v plavkách.

Vodič autobusu viezol turistov zo Zadaru do Dubrovníka. Cestujúcich vysadil v historickom centre mesta a on sa rozhodol ísť si oddýchnuť na neďalekú pláž. Zatiaľ čo turisti obdivovali historické pamiatky, on si užíval na promenáde pri mori, a to doslova.

Bola nedeľa, 10 hodín doobeda a celá pláž ponúkala množstvo „inšpirácí“. Vodič spustil nohavice, spodnú bielizeň a začal masturbovať. Svedkovia povedali, že mal vzrušený výraz.
 

Zbadal ho muž z mora

Ako uvádza portál jutarnji.hr, muž si nemohol pomôcť. Uprel svoj ​​pohľad na ženy a začal so svojím ukájaním sa. Jeho čin ako prvý uvidel 53-ročný obyvateľ Zadaru, ktorý bol v tej chvíli v mori. Vybehol na pláž, omotal okolo seba uterák a telefonicky informoval políciu. Čoskoro však policajti zaznamenali niekoľko hovorov s podobným obsahom: „Dobrý deň, polícia? Príďte. Muž masturbuje na pláži!“

Keď vodič spozoroval, že po ňom idú policajti, dal sa na útek. Policajti ho dolapili na pravé poludnie, vyčerpaný muž lapal po dychu. Dali putá na ruky. Svedkovia, ktorí podľa ich slov utrpeli morálne ublíženie, ho na policajnej stanici spoznali.

Muž vyviazol s priestupkovou pokutou. Pravdepodobne to nebude pre ukájajúceho sa muža jediný postih, posvieti si na neho aj zamestnávateľ. Ten musel po incidente narýchlo hľadať iného šoféra pre turistov, ktorí za ten čas obdivovali historické centrum Dubrovníka.

   
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu