Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Učiteľ chcel utíšiť študentov: Neuveríte, akú "kulehu" na nich vymyslel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: archív)

BRUSEL - Belgický profesor matematiky sa snažil utíšiť svojich študentov hrozbami, že im prezradí dej budúcej série populárneho televízneho seriálu Hra o tróny. Napísal to belgický denník Het Nieuwsblad.

Podľa jedného zo študentov, ktorý o hrozbe informoval na blogu DansTonChat, profesor prisľúbil, že vždy, keď nebudú na hodine matematiky ticho, prezradí im meno ďalšieho mŕtveho v seriáli.

Hra o tróny je natočená podľa kníh Georga R.R. Martina a popri farbistom deji, množstve sexu a krvi, sa vyznačuje aj nečakanými násilnými úmrtiami hlavných protagonistov. Prvé tri série si získali veľkú popularitu a štvrtú sériu, ktorá sa začne vysielať začiatkom apríla, očakávajú fanúšikovia s veľkým napätím.

A ako by mohol dotyčný učiteľ poznať dej novej série? Pretože čítal Martinove knihy, ktorých sa tvorcovia seriálu držia. "Čítal som všetky tie knihy. Ak budete robiť príliš veľký hluk, napíšem na tabuľu meno jednej mŕtvej postavy. Je ich dosť na to, aby mi stačili na celý rok. Môžem dokonca opísať, ako zahynú," strašil študentov.

Aby potvrdil, že to myslí vážne, napísal na tabuľu mená postáv usmrtených v tretej sérii seriálu - k nevôli niekoľkých študentov, ktorí ešte tieto diely nevideli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu