Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zbabraná plastika: Žena nedokáže zavrieť oči!

Marilyn má oči neustále suché
Marilyn má oči neustále suché

LONDÝN/BRATISLAVA - Z blata do maxikaluže! Marilyn Leiszová z New Jersey zašla za doktorom Paulom Parkerom, aby napravil chybu na očnom viečku, ktorú jej spôsobil iný lekár. Podľa nej však teraz vôbec nemôže zavrieť oči, ani keď spí a plastického chirurga zažalovala.

Marilyn nedokáže oči nielen zavrieť, ale nimi ani poriadne mrkať, a preto musí používať kvapky a gély, aby nedošlo k vysušeniu a poškodeniu rohovky. Údajne tiež stráca zrak. "Všetky obľúbené veci, na ktoré som zvyknutá, ako je tenis, plávanie, jazda na koni, jazda na bicykli, streľba, záhradníctvo, nemôžem ich robiť," hovorí utrápená žena. 

Parkera zažalovala za nedbalosť a tvrdí, že ju nevaroval pred rizikami spojenými s postupom operácie. Lekár sa na súde bráni, že matku dvoch detí na riziká upozornil a dal jej na preštudovanie leták. Po operácii v roku 2005, ktorá sa nazýva blepharoplastika, sa vraj na nič nesťažovala. Lekár trvá na tom, že jej vysvetlil možné komplikácie a neodklonil sa od zvyčajných štandardov starostlivosti.

Leiszová už predým postúpila dve blepharoplastiky, takže nebola ideálnou kandidátkou. Pri nich jej už odstránili priveľa kože z očných viečok. "Mal byť ku mne úprimný a povedať mi, že nie som vhodná a navrhnúť mi ďalšie možnosti," kontruje žena. Od plastického chirurga žiada presne nešpecifikovanú sumu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu