Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krásna Ruska vydražila na internete svoje panenstvo: Za prvý sex dostane 20-tisíc!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Shatuniha)

MOSKVA - Je mladá, krásna a o nápadníkov určite nemá núdzu, ale ona sa rozhodla dať prednosť peniazom pred romantikou. Ruska známa iba ako Shatuniha (18) svoju prvú "noc lásky" vymenila za obchod, pri ktorom síce zarobila v prepočte približne 20 500 eur, ale morálku zakopala poriadne hlboko.

Dievčina na internete uviedla, že nutne potrebuje peniaze, a preto ponúka to najcennejšie, čo má. Bola ochotná sa pokojne stretnúť aj hneď na druhý deň a pripravená svoje panenstvo potvrdiť.

"Môžem prísť do hotela na námestí Predmostnaya s dokladom o panenstve a osobou, ktorá prevezme hotovosť a odíde, aby ste vedeli, že vás nechcem oklamať. Táto osoba vezme peniaze, ale ja zostanem... Peniaze by mali byť len v hotovosti," napísala Ruska.

Podľa denníka The Siberian Times aukciu vyhral muž menom Jevgenij Volnov s ponúknutou sumou 900-tisíc rubľov, čo v prepočte činí asi 20 500 eur.

Polícia v Krasnojarsku uviedla, že žiadny zákon nebol porušený a teda nemá dôvod zasiahnuť. Jej hovorca sa vyjadril, že čin sa nehodí ani do kategórie prostitúcia. Nuž, v Rusku to už asi raz tak.

Krásna Ruska vydražila na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Shatuniha)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu