Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najrozkošnejšie VIDEO: Mama spieva tak krásne, že rozplače svoju dcérku!

Tento
Tento "kukuč" hovorí za všetko (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Dnes síce v hudbe fičia celkom iné veci než v osemdesiatych rokoch, no i tie občas vedia dojať ľudí až k slzám. Napríklad keď ich spieva matka svojmu dieťatku. A navyše tak krásne, že by zahanbila mnohých dnešných akože spevákov.

Balady britského speváka Roda Stewarta sú známe tým, že majú na opačné pohlavie priam magnetický účinok. Ale dokázať prinútiť rozplakať sa aj malé dieťa, to už je celkom nový fenomén.

Emotívne video, ktoré sa pred dvoma týždňami objavilo na serveri Youtube, to dokazuje. Zobrazuje mamičku, ktorá sa svojej desaťmesačnej dcérky spýta, či chce, aby jej zaspievala. "Potom mi daj vedieť, ako sa ti to páčilo," povedala.

A dievčatko veru aj dalo. Tým najkrajším možným spôsobom. Mamičkina verzia Stewartovej klasiky z roku 1988 My Heart Can’t Tell You No ho totiž dojala tak veľmi, že sa rozplakalo. Slzy mali zrejme na krajíčku aj niektorí uživatelia po tom, ako si pozreli video. "Je to tá najzlatšia vec, akú som kedy videla," napísala nemenovaná žena a mnohí sa s ňou zhodujú.

Bábo sa rozplače pri speve mamy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu