Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozkošné VIDEO rozplakalo internet: Batoľa dojala svadobná pieseň rodičov!

Reakcia dievčatka hovorí za všetko
Reakcia dievčatka hovorí za všetko (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Neostane ani jedno oko suché. Pamätáte sa na video bábätka, ktoré dojal spev vlastnej mamy až k plaču? Pri pohľade na slzy stekajúce po tváričke dieťatka, vtedy plakal celý svet. Teraz je tu ďalšie, ktoré zachytáva naozaj dojímavú reakciu batoľaťa na svadobnú pieseň jeho rodičov.

Video, ktoré za pár dní videlo takmer 450 tisíc ľudí, zachytáva dvojročné dievčatko z USA, ako uprene sleduje prezentáciu fotografií zo svadby jej rodičov. Keď v pozadí začne hrať romantická pieseň Feels Like Home od Chantal Kreviazuk, očká batoľaťa sa rozšíria a sú plné očakávania.

Ako náhle však speváčka spustí text, dievčatku poklesne úsmev, odvracia sa od obrazovky a ukrýva si tvár v dlaniach. Po chvíli sa opäť zapozerá na svadobné fotografie, započúva do piesne a slzy jej z tváre začnú stekať potokom. Na konci videa uslzené dievčatko prosí mamu, aby pieseň vypla.

Podľa mamy malého dievčatka, to nie je prvý raz, čo sa rozplakalo pri speve. Pieseň Feels Like Home ho vraj dojme zakaždým. „To je najrozkošnejšia vec, akú som kedy videla,“ napísala jedna z diskutujúcich pod video. Podľa ďalších mamičiek komentujúcich dojemné zábery je už dávno preukázané, že detičky sú na hudbu veľmi citlivé. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu