Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Naomi (31) si to rozdala s tínedžerom (14): Až osemkrát za noc!

Naomi Dixonová
Naomi Dixonová (Zdroj: ablxboston.com)

DELTONA - Tridsaťjedenročná žena z Floridy sa ocitla za mrežami po tom, ako sa prevalilo, že v snahe zbaliť takmer o polovicu mladšieho chlapca predstierala, že je tínedžerka. Ten jej to síce zlhtol, no keď jej mal už dosť, vyžaloval sa rodičom.

Naomi Dixonová si zrejme nemohla nájsť chlapa vo svojej vekovej kategórii, tak zamierila do mladších vôd. Na jednom večierku sa jej zapáčil štrnásťročný pubertiak, že si povedala, že ho musí dostať. Povedala mu, že má sedemnásť rokov, hoci na to ani zďaleka nevyzerá.

Chlapec Dixonovej uveril a nechal sa k nej pozvať domov. Dvojica sa tam za jednu noc stihla údajne spolu vyspať až osemkrát. Lenže Naomi to nestačilo. Ako sa hovorí, s jedlom rastie chuť, a tak svojho mladého milenca k sebe neustále volala na ďalšie sexuálne dobrodružstvá. Tomu sa už nadbiehanie staršej ženy prestalo páčiť a zdôveril sa rodičom, ktorí následne všetko oznámili na polícii.

Dixonovú obvinili zo sexuálneho zneužitia osoby vo veku 12 až 16 rokov, čo ona popiera, píše britský Daily Mail. Vyšetrovateľom povedala, že so školákom len vedľa seba ležali v posteli a vôbec vraj netušila, že má tak málo rokov. Dosť chabá výhovorka, nemyslíte?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu