Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Britka (35) zviedla chlapca (16): Čaká s ním dieťa a tvrdí, že má skvelý sex!

Šťastní zaľúbenci Kelly a Brian.
Šťastní zaľúbenci Kelly a Brian. (Zdroj: thesun.co.suk)

LONDÝN - Známy výčin učiteľa Jeremyho Forresta, ktorý ušiel so svojou žiačkou, je podľa Britky Kelly Jonesovej (35) poľutovaniahodný, ale zároveň s ním sympatizuje. A ani sa jej niet čo čudovať. Sama totiž ulovila mladého zajačika a dokonca s ním čaká dieťa. Bulvárnemu denníku The Sun neváhala prezradiť, že sex s ním bol skvelý a oveľa lepší ako s dospelým mužom.

Kelly tvrdí, že vekový rozdiel pre ňu nič neznamená a aj napriek kritike okolia sa nemieni svojho šťastia vzdať. Briana Waltona (19) stretla prvýkrát pred tromi rokmi vďaka zmätku, ktorý vznikol kvôli rovnakému menu s inou dievčinou a Britka mladíka pre vysvetlenie kontaktovala cez sociálnu sieť. Aby učinil nápravu, išiel sa jej ospravedlniť a o pár dní neskôr už skončili spolu v posteli.

"Keď som si s ním vymieňala správy na Facebooku, zdalo sa mi, že je nafúkaný a arogantný - typický 16-ročný chalan. Ale keď som sa s ním stretla, bola som prekvapená. Mala som pocit, ako keby som ho poznala už dlho. Rozhodne bola medzi nami príťažlivosť a jedna vec viedla k druhej. Cítila som sa divne, keď som si uvedomila, že som spala s tínedžerom, ale sex bol skvelý. Bol v posteli lepší ako muži v mojom veku. Mal oveľa viac energie a naozaj ma chcel potešiť," prezradila matka 14-ročnej dcéry a 6-ročného syna, ktorých má z predchádzajúcich vzťahov.

"Mohol som s ňou hovoriť o čomkoľvek. Keď sme spolu spali, cítil som sa úplne inak, ako keď som bol s babami v mojom veku," uviedol svoj pohľad na vec Brian a dodal, že sa začali pravidelne stretávať, čo však neušlo pozornému oku ich okolia. Kelly dostala na Facebooku anonymné správy, kde bola označená za pedofila. Okrem toho sa s ňou prestala rozprávať aj vlastná sestra a ostatní spolužiaci si z jej dcéry robili srandu, že jej matka chodí s dieťaťom. Nakoniec bol tlak taký veľký, že sa Kelly rozhodla ich románik ukončiť.

Obaja však cítili, že nedokážu bez seba seba žiť a o dva týždne po rozchode sa dali zase dokopy. Napokon obe ich rodiny vzťah akcepovali a ustali aj škaredé komentáre na sociálnej sieti. "Je mi jedno, čo si kto myslí. Je to môj život a som šťastná. Mohla by som byť s niekým, kto je rovnako starý ako ja a mohla by som sa cítiť mizerne. Som vďačná za tento nádherný vzťah. Vek už viac jednoducho nie je problém," dodala Kelly, ktorá má v septembri porodiť Brianovi dieťa. A ten je vraj z toho úplne nadšený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu