Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Desivé halloweenske VIDEO: Obesenec ožil a vystrašil ľudí na smrť!

(Zdroj: YouTube)

OHIO - Halloween je v Amerike ako stvorený na rôzne strašidelné žartíky, ale čo je veľa, to je veľa. Naraziť na obesenca uprostred cesty nie je totiž každodenná záležitosť a keď pred vašimi očami navyše ožije, tak to už zaváňa infarktovými stavmi.

Časy, kedy sa rôzni vtipkári pokúšali spestriť si Halloween hádzaním vajec a toaletného papiera na fasády domov, sú už asi pasé. V dnešnej dobe sa každý pokúša vyniknúť niečím originálnym, a tak aj žartíky sú stále drsnejšie a drsnejšie.

Známy komik Roman Atwood tentokrát vsadil na tematiku obesenca, ktorý visel z mosta, stromu či z balkóna. Samozrejme, že sa to ale nestalo uprostred bieleho dňa, ale za tmavej noci, aby bol efekt ešte pôsobivejší.

Za vhodné miesto si vybral oblasť okolo univerzity v Ohiu, a tak sa nachytanými obeťami stali najmä mladí študenti a študentky. Tí sa najprv domnievali, že muž potrebuje pomoc a snažili sa telefónom privolať políciu či záchranku. Určite v tej chvíli zažívali veľmi nepríjemné pocity, ale keď sa domnelý mŕtvy muž zrazu prebral, to už bolo na väčšinu priveľa a s krikom utiekli.

Atwoodovi sa však jeho žartík vrátil v podobe slov dievčiny, ktorá ho zvozila za to, že to nebolo vôbec vtipné. "Môj brat sa obesil," tvrdila. Keď sa jej mladík spýtal, či to myslí vážne, odvetila, že nie, ale aj tak by si nemali robiť z ľudí takto srandu. Možno Atwoodovo svedomie vtedy predsa len aspoň na malý okamih precitlo.

Strach z obesenca

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu