Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladík (22) podvádzal krásku s inými: Škaredo sa mu pomstila

Dvojica v časoch, keď to ešte klapalo Zobraziť galériu (2)
Dvojica v časoch, keď to ešte klapalo (Zdroj: onenewspage.co.uk)

LONDÝN - Na neverníkov vždy skôr či neskôr dôjde. Aj dvadsaťdvaročný Matt Hado si svoj kalich trpkosti vypil až do dna. Keď jeho priateľka zistila, že zďaleka nie je pre neho jedinou, vymyslela spôsob, ako sa mu pomstiť tak, že ho to bude mátať ešte veľmi dlho.

Angela Archboldová je krásna žena, ktorej už dvoril nejeden muž. Ona si spomedzi všetkých vybrala Matta. Iným chlapom by po jej boku ani nenapadlo chodiť poza bučky, Hado však žiadne morálne zábrany v tomto smere nemá a bez akýchkoľvek výčitiek sa stýkal s ďalšími dievčatami.

Jeho rovnako stará priateľka začala po čase šípiť, že nie je jediná, a tak sa mu nedávno nabúrala do profilu na Facebooku. Jej podozrenie sa potvrdilo; našla v ňom totiž množstvo erotických správ. Angela sa poriadne rozzúrila a začala snovať plán pomsty.

Mladík (22) podvádzal krásku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: onenewspage.co.uk)

Netrvalo dlho a bol na svete. Brunetka inkriminované odkazy skopírovala a zavesila na Mattovu stenu na sociálnej sieti. Reakcie známych na seba nenechali dlho čakať. Väčšinu ľudí zverejnenie dôkazov pobavilo, sú však aj takí, ktorí to považujú priam za škandalózne.

Angela, ktorá sa živí ako modelka a fotila pre viaceré pánske magazíny, však svoj čin obhajuje. "Tvrdil, že ma miluje a napriek tomu ma podvádzal. Nie je to fér, tak som sa mu pomstila," povedala denníku Daily Mail s tým, že odkedy to spravila, prosilo ju o radu s podobným problémom už viacero dievčat. Príťažlivá Britka neverníkovi navyše zmenila heslo, aby si správy nemohol z profilu vymazať ani ho odstrániť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu