Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pomsta ohrdnutej ženy (26): Dostala košom, priateľovi odkázala drsné slová

Quin si to u svojich čitateľov pekne pokašľala Zobraziť galériu (2)
Quin si to u svojich čitateľov pekne pokašľala (Zdroj: uproxx.com)

NEW YORK - Mladá americká spisovateľka sa dostala do nemilosti verejnosti po tom, ako zverejnila svoju reakciu ohrdnutej ženy. Keď sa totiž dozvedela, že jej nápadní, o ňu viac už nejaví záujem, poslala mu veľmi rozhnevanú sms správu, v ktorej sa mu dokonca vyhrážala.

Quin Woodward Puová si nedávno vyrazila von s mladíkom a mala z toho dobrý pocit. Stretli sa dvakrát a na poslednej schôdzke sa dohodli, že si spolu spravia výlet do vinárskej oblasti.

Potom však od neho dostala esemesku, v ktorej stálo: "Ahoj, počuj, v sobotu som sa dobre bavil, ale ak mám byť úprimný, momentálne sa necítim na nejaký vzťah. Prepáč, že ti to hovorím krátko pred tvojimi narodeninami, ale verím, že sa rýchlo otrasieš, lebo si fakt veľmi zábavné, inteligentné a super dievča! Veľa šťastia."

Tieto slová dvadsaťšesťročnú brunetku strašne nahnevali. Najprv na ne vôbec nereagovala, lenže jej to nedalo a nakoniec bývalému nápadníkovi napísala správu plnú silných slov, ktorú si radšej mohla odpustiť.

"Díky, že berieš ohľad na moje narodeniny. Mám 25, dve vydané knihy a parádny byt, takže dúfam, že si si nemyslel, že vzťah medzi nami dvoma som považovala za to najlepšie, čo ma mohlo v živote postretnúť. Nebuď príliš prekvapený, keď si ťa tvoji nadriadení zavolajú na koberček. Asi sa im totiž nebudú páčiť kópie esemesiek, ktoré si za peniaze daňových poplatníkov posielal zo služobného telefónu svojim milenkám. Ale očividne si ma považoval za dievča, ktoré sa do teba zamiluje po tom, ako sme dokopy spolu strávili dvadsať hodín. Vlastne prepáč, ja som žena. Dievča by bolo to, ktoré by sedelo doma a čakalo na takú chodiacu katastrofu, ako si ty. Aj tebe veľa šťastia."

Pomsta ohrdnutej ženy (26):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: uproxx.com)

Čo je ešte horšie, Woodwardová sa so svojou reakciou pochválila celému svetu. Správu totiž zverejnila na svojom blogu, ktorý sa tešil veľkej obľube. S poznámkou, že to chcela s dotyčným mladíkom aj tak ukončiť ešte predtým než to urobil on. Ľudia ju za toto nepekné gesto doslova virtuálne zlynčovali

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu