Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Epický list na rozlúčku: Žena krásne vystihla, čo je jej "ex" zač!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: huffingtonpost.com, internet)

NEW YORK - Internetom koluje vskutku originálny list na rozlúčku, ktorý napísala jedna sklamaná žena svojmu teraz už bývalému priateľovi. Veľmi výstižným spôsobom mu v ňom dáva najavo, čo si o ňom myslí a ako veľmi jej svojím správaním ublížil.

Istá Američanka bola ešte donedávna šťastne zaľúbená do muža, o ktorom si myslela, že je to konečne ten pravý. Chodila s ním deväť mesiacov a všetko sa zdalo byť idylické. Ale nebolo. Priateľ jej totiž povedal, že už "to tak necíti a či nemôžu zostať kamarátmi". Sklamaná žena odmietla. Neskôr zistila, že pravým dôvodom rozchodu bolo to, že ju frajer podvádzal so svojou "bývalkou". A tak mu adresovala list, ktorý zverejnila na serveri YoutTango.com. My vám ho ponúkame v plnom znení a potom aj v preklade.

Epický list na rozlúčku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: huffingtonpost.com, internet)

"Neboj sa miláčik. Môj hnev nebude trvať dlho. Už samotný tvoj život je pre teba dostatočným trestom. Si štyridsaťročný muž, ktorý toho v živote nedosiahol veľa, si neschopný skutočnej intimity, podvádzaš a klameš pri každej možnej príležitosti. Súdiš sa so svojou tetou a nemôže ťa vystáť ani vlastná rodina, nemáš skoro žiadnych kamarátov a bývaš v zatuchnutom byte na predmestí New Jersey. Si patetický, nevieš, čo je to morálka a nemáš žiadnu kariéru.

A potom stretneš ženu, ktorá je schopná ťa milovať, podporuje ťa v plnení tvojich snov a ty sa jej za jej láskavosť odvďačíš lžami, tajnostkárstvom, posratou čokoládou, ktorú si zrejme kúpil niekde po ceste z letiska, keď si sa vracal z Francúzska a bezohľadným rozchodom založeným na tvojej neschopnosti byť s niekým, kto to má v hlave v poriadku. A zaklincoval si to neverou s tvojou "ex", s ktorou si chrápal len desať blokov odo mňa.

Ty si: starnúci, poľutovaniahodný muž, ktorý cestuje z jedného hotela do druhého, ktorý sa pretvaruje pred druhými, nemá skutočný domov, ktorý klame druhým aj sám sebe. Nepotrebuješ mňa, aby som ťa ponížila. Tvoj život je jedno veľké poníženie. Vôbec nezáleží na tom, koľko medituješ, že cvičíš jógu a chodíš na terapiu, nikdy sa nezmeníš. Toto si ty."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu