Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obscénnosti v lietadle: Najprv orál, potom oddych a nakoniec divoký sex!

Christopher a Jessica
Christopher a Jessica (Zdroj: nuttynewstoday.com)

LAS VEGAS - Cestujúci na leteckej linke medzi Oregonom a Las Vegas sa stali svedkami nevídaného sexuálneho divadla. Na palube, priamo pred ich očami, si totiž istý pár krátil dlhú chvíľu tým, že obšťastňoval jeden druhého.

Jessica Stroblová a jej priateľ Christopher Martin sa s tým nebabrali a prítomnosť desiatok pasažierov im vôbec nevadila. Dvojica sa najprv rozohriala orálnym sexom. "Manuálne stimulovala jeho genitálie. Po tom, ako skončila, si utrela ústa a muž si strčil penis späť do nohavíc. Vzápätí si vymenili úlohy," opísal očitý svedok, ktorý sedel vedľa cez uličku.

Milenci si potom dali na pár minút pauzu a niečo si zajedli. Keď už si ľudia mysleli, že obscénnostiam je koniec, opäť na seba skočili a nahlas vzdychali. Christopher začal Jessice bozkávať obnažené prsia a krátko nato došlo aj k sexu.

Viacerí cestujúci upozornili letušky na zvrhlosti, ktoré sa na palube diali. "Toto nie je sexuálna výchova, ktorú som chcel dať svojim dospievajúcim synom," povedal rozhorčený pasažier.

Na párik, ktorý sa nevedel vpratať do kože, po prílete do Las Vegas už čakala polícia. Stroblovú aj Martina obvinila z vykonávania obscénneho aktu v lietadle. Obom hrozí deväťdesiatdňové väzenie, informoval denník New York Daily News.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu