Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

"Brutálna" reklama: Skutočné následky toho, ak nepoužívate ochranu!

(Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Rodičia, ktorí bezhranične milujú svoje deti a nepoznajú zľutovania v prípade, že si z nich niekto uťahuje, by nasledujúcu reklamu vôbec nemali pozerať. Tí, ktorí sa dokážu odosobniť a zasmiať aj na situáciách, ktoré určite z domu dobre poznajú, by si mohli takto osviežiť pamäť, o koľko menej starostí by mali, keby boli onoho času použili ochranu.

Reklama na známu značku kondómov ukazuje momenty fyzickej aj psychickej hrôzy, ktoré svojím rodičom dokážu pripraviť malé deti. Niekedy bývajú takéto chvíľky až tak zlé, že si mnohí z nich aspoň v duchu povzdychli, aké by to bolo krásne, byť zase slobodný a bez záväzkov. Nuž, v takom prípade mali však v tom správnom momente použiť ochranný prostriedok a mali by po problémoch.

Prostredníctvom vtipného konceptu, ktorý zobrazuje katastrofu priam apokalyptických rozmerov, dáva výrobca najavo, že pohlavne prenosné choroby nemusia byť tým najhorším, čo sa vám môže prihodiť, ak o deti nestojíte. Nechcene sa tak môžete stať otcom alebo matkou nezbedníka či nezbedníkov, ktorých je ťažko udržať na uzde a zo života vám miestami môžu urobiť doslova peklo.

Všade sú porozhadzované hračky, o ktoré sa potkýnate, drobci vám lezú po hlave, vylievajú kávu do rozkroku a z vášho domu urobia kôlničku na drevo. V každom prípade sa v tejto reklame stane vždy niečo, kedy oteckom symbolicky spôsobí ich dieťa bolesť práve v oblasti slabín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu