Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najľudskejšia reklama všetkých čias? Sila jej výpovede vás rozplače!

(Zdroj: YouTube)

BANGKOK - Ak považujete za dojímavé filmy ako Titanic, vedzte, že vás môže rovnako silno zasiahnuť aj obyčajná reklama, ktorá hovorí o tom, aké dôležité je dávať. Na YouTube si ju pozrelo už vyše troch miliónov divákov a lajklo vyše 40-tisíc užívateľov.

Trojminútové video thajskej telefonickej spoločnosti False Move H zobrazuje malého chlapca, za ktorým beží majiteľka lekárne, ktorá ho prichytí pri krádeži. Pri tom, ako mu vytrhne lieky z ruky, chce vedieť, na čo mu boli. On odpovie, že ich potrebuje pre svoju chorú mamičku.

V tej chvíli však príde zachrániť situáciu majiteľ neďalekej reštaurácie a namosúrenú ženu upokojí tým, že jej zaplatí. Okrem toho povie svojej dcére, aby chlapcovi priniesla aj niečo na jedenie a on zahanbene utečie.

O 30 rokov neskôr sa majiteľ reštaurácie zrazu pred očami svojej dcéry zrúti a skončí v nemocnici. Účet za zdravotnú starostlivosť je však taký zdrvujúci, že si ho rodina nemôže dovoliť a musí predať kaviareň. V prepočte na eurá totiž činí závratných 18-tisíc.

Vtedy však zasiahne "prozreteľnosť" a dievčina zistí, že ktosi zaplatil všetky náklady. Bol to ten istý chlapec, ktorému kedysi jej otec pomohol tromi balíčkami liekov proti bolesti a polievkou, a medzitým sa stal lekárom. Heslom reklamy je odkaz: "Dávať je tá najlepšia komunikácia."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu