Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Navonok neviniatko, vo vnútri diabol: Krásna učiteľka (30) obcovala so študentom (15)!

Jennifer Masonová Zobraziť galériu (2)
Jennifer Masonová (Zdroj: calgaryherald.com)

CALGARY - Polícia zatkla a obvinila tridsaťročnú učiteľku z toho, že viac ako rok udržiavala sexuálny pomer s o polovicu mladším študentom. Pri pohľade na ňu len ťažko uveriť, že sa previnila voči zákonu.

Jennifer Masonová učila na katolíckej škole. Tam vyštartovala po jednom zo svojich žiakov. Tínedžer sa chytil a dvojica sa začala stretávať. Ich pomer trval od augusta 2012 až do novembra minulého roka.

Odhalili ho náhodní svedkovia, ktorí Masonovú prichytili pri sexe s pätnásťročným chlapcom v aute. Všimli si podozrivé pohyby a keď zistili, o čo ide, ženu okamžite udali na polícii. Krátko nato sa o všetkom dozvedeli aj v škole. Jej riaditeľ rýchlo zakročil a učiteľku vyhodil.

Navonok neviniatko, vo vnútri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: calgaryherald.com)

Keďže dotyčný mladík nie je ešte plnoletý, vyšetrovatelia ju navyše obvinili zo sexuálneho napadnutia sexuálneho vykorisťovania. Jennifer následne prepustili na kauciu vo výške 5000 dolárov (3650 eur). Súdne pojednávanie bolo určené na koniec februára, informoval portál torontosun.

"Zneužila svoje postavenie na to, aby zviedla študenta. Také niečo je neprípustné," uviedla seržantka Kelly Campbellová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu