Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Neuveriteľný zážitok hotelového hosťa: Tak toto by ste nechceli, aby sa vám stalo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

BERLÍN - Pamätáte si ešte na vtipnú scénku zo seriálu o Mr. Beanovi, ktorému sa podarilo vyvrieť z hotelovej izby a potom sa pokúšal získať náhradný kľúč z recepcie tak, aby ho nikto nevidel v Adamovom rúchu? Ak si myslíte, že takýto scenár sa v reálnom živote odohrať nemôže, boli by ste na omyle.

Alkoholom dezorientovaný hotelový hosť v Höchenschwande na juhozápade Nemecka skončil v noci nahý dokonca na ulici, keď márne hľadal toaletu. Dvere hotela nešli zvonku otvoriť, a tak muž nakoniec privolal políciu, ktorá mu pomohla.

Zrejme si dal riadny dúšok a pri ceste na toaletu sa dostal k núdzovému východu, ktorým vyšiel von, opísal policajný hovorca. Späť sa potom štyridsaťročný muž už nedostal: žiadne dvere nedokázal otvoriť a nepodarilo sa mu na seba upozorniť ani hotelový personál.

Naháč bežal niekoľko stoviek metrov k telefónnej búdke, z ktorej privolal políciu. Úplne premrznutý sa zahrial až v policajnom aute, ktorého posádke sa až blikajúcimi modrými svetlami a húkaním podarilo vzbudiť zamestnankyňu hotela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu