Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Iba v Rusku: Nevšedný sex na ceste sa skončil autonehodou!

(Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Sex na verejnosti môže mať neblahé následky nielen pre jeho účastníkov, ale aj náhodných okoloidúcich. Presvedčil sa o tom aj istý ruský šofér, ktorému nadržaný "párik" vhupol presne do cesty.

Rusko sa už odpradávna považuje za krajinu, kde nič nie je nemožné a už včera tam bolo zajtra. Takže ani v tomto prípade asi diváka neprekvapí, že práve tu sa odohrala bizarná autonehoda, ktorá sa skončila rozbitým čelným sklom a zvaleným "telom" na kapote auta.

Ako je vidno na zázname z kamery na palubnej doske, vonku vládne teplý letný deň a obloha je krásne modrá len s pár bielymi obláčikmi. Takmer idylická jazda sa však pre šoféra neskončí veľmi šťastne. Rovnako ani pre kravu s býkom, ktorí sa zrazu rozhodnú svoj "akt lásky" vykonávať na vozovke a vbehnú vodičovi do dráhy.

Teda, odnesie si to najmä chuderka kravička, ktorú náraz najprv vymrští na kapotu a potom odhodí uprostred cesty. Ešteže po chvíli sa spamätá a na vlastných nohách odkráča preč. Nonšalantný býk ju potom nasleduje, ako by sa nič nestalo a obaja zmiznú zo záberu. Na ňom sa však objaví nie práve nadšený Rus, ktorý vystúpil z auta, aby si obliahol napáchané škody.

Súložiaci dobytok

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu