Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Pikantné VIDEO: Okoloidúci natočil, ako dvojica sexuje v okne!

(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Kde bolo, tam bolo, bol raz istý pár, ktorý zjavne nevedel, na čo slúžia závesy, žalúzie a iné pomôcky, ktoré ochránia človeka pred neželaným nahliadnutím do súkromia. Existuje však ešte aj možnosť, že dvojica mala exhibicionistické chúťky, a preto sa pri svojom sexuálnom akte predvádzala priamo pred náhodnými okoloidúcimi, ktorí mali na ňu z ulice parádny výhľad.

Odkiaľ video pochádza, nie je známe, ale iba nedávno ho zverejnil na svojich stránkach britský portál mirror.co.uk, ktorý o ňom písal ako o bizarnej sexuálnej scénke za bieleho dňa.

Osoba, ktorá si do pohlavného aktu zabratý párik natáča na kameru, resp. mobilný telefón, sa v jednom okamihu začne smiať. A netreba sa jej ani diviť, veď zočiť náhodne takýto výjav z ulice, nie je až takou bežnou záležitosťou.

Nahý aktér a jeho polonahá partnerka si to však pravdepodobne vôbec nevšimli, keďže sa prudko venovali svojim záležitostiam a rytmickým pohybom panvami. Výhľad do ich okna na prvom poschodí však bol ako na dlani, a podľa zvukov z videa je zjavné, že kameraman nebol jediným, ktorý sa na chodníku pristavil.

V pozadí totiž počuť aj ďalšie hlasy diskutérov, ktorí asi rozoberali, čo sa v okne deje a dobre sa bavili. Či rovnakú radosť z toho, že sa video zjavilo na internete, teraz cíti aj nadržaný párik, je už však otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu