Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Mladík schudol 32 kíl a konečne prišiel o panictvo!

(Zdroj: Daily Mail)

ROCHFORD - Anglický panic sa obával, že si pre svoju nadváhu nikdy nenájde priateľku, a tak keď sa jeho hmotnosť začala šplhať k 130 kilám, rozhodol sa pre fitness program, pri ktorom nielen schudol, ale si aj vypracoval telo. Spolu s odchádzajúcimi kilami, však odišlo aj jeho panictvo, pretože objavil svoju lásku.

Ben Davis (21) z Rochfordu bojoval s hmotnosťou už od detstva a počas svojich školských rokov trpel šikanovaním. Čoskoro stratil sebavedomie a v prítomnosti dievčat bol veľmi nesmelý. Hoci mal zopár priateľov, väčšinou to boli jeho bratranci a čím bol starší, tým sa jeho situácia ešte viac zhoršovala.

Po skončení strednej odmietol chodiť von a radšej svoje nešťastie doma zajedal ďalšími dávkami nezdravého jedla. Uviazol v tom najhoršom stereotype. Pchal do seba tisíce kalórií a nemal žiadny pohyb. "Moje prsia už boli také veľké, že som si mohol pokojne požičať sestrinu podprsenku," priznal mladík, ktorý chodil plávať vždy v tričku.

Po návšteve kulturistickej súťaže sa však jeho pozornosť predsa len začala zameriavať správnejším smerom. Natoľko ho nadchla, že začal snívať o podobnej postave. Jednoducho si uvedomil, že je načase sa zmeniť.

Ben začal skúmať na internete rôzne reklamy a pomocou istého prípravku spolu s s vysokým obsahom proteínov sa mu za päť mesiacov podarilo dať dolu vyše 30 kíl. Samozrejme všetko bolo doplnené aj cvičením.

Najväčšie prekvapenie však prišlo na rodinnej oslave, kde sa o neho začala zaujímať jeho súčasná priateľka Fern (18). "Nemohol som tomu uveriť, keď mi povedala, že vyzerám dobre. Nenávidel som svoje telo a neveril som, že by som mohol priťahovať ženy," prezradil Ben.

Podľa Fern bol najprv veľmi nesmelý, ale potom si padli do oka a cítila sa pri ňom veľmi príjemne. Dokonca jej ukázal aj fotky z čias svojej obezity, ale Fern to nijako neprekáža. Je vraj zaľúbená najmä do jeho osobnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu