Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Frajer vykŕmil priateľku (22) a potom ju vymenil za dvakrát väčšiu!

Louise sa prepchávala hambermi Zobraziť galériu (3)
Louise sa prepchávala hambermi (Zdroj: world-news.me)

STAINES-UPON-THAMES - Britská čašníčka prežívala donedávna dvojnásobné utrpenie. Rozišiel sa s ňou priateľ, o ktorom si myslela, že budú spolu do konca života. Okrem toho ešte stále bojuje s nadváhou, do ktorej ju dotlačil práve on. Má totiž rád silnejšie ženy.

Louise Dicksonová (22) chodila s Kasperom Lewisom (32) dva roky. Za ten čas pribrala takmer dvadsať kilogramov, pretože jej priateľovi sa páčia korpulentné dievčatá. Hoci do seba pchala všakovaké kalorické bomby, za hranicu 88 kg sa nedostala. Kasperovi to však nestačilo a opustil ju kvôli žene, ktorá váži takmer dvakrát viac.

"Na prvé rande ma vzal do indickej reštaurácie. Stále mi hovoril, aká som krásna, ale zároveň príliš chudá. V tom čase som vážila 69 kg, čo nie je nejak veľa, ale vzhľadom na moju výšku 167 centimetrov to určite nie je ani málo," spomína Louise.

Po čase si uvedomila, že zakaždým, keď je, na ňu Lewis zbožne pozerá. V reštauráciach rýchleho občerstvenia jej navyše začal objednávať dvojité porcie, pričom on jedol normálne. Dievčina sa preto spýtala, či sa ju snaží vykŕmiť. On na to odpovedal, že "ju má rád aj teraz, ale keby bola tučnejšia, mal by ju ešte radšej".

Frajer vykŕmil priateľku (22)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: world-news.me)

Hmotnosť Louise sa neskôr ustálila na necelých 90 kilách, čo Kaspera frustrovalo. Priateľke povedal, že buď priberie, alebo sa s ňou rozíde. Jedného dňa, keď prišla domov z práce, našla tam svojho milého v náručí inej ženy.

"Bola dvakrát taká, ako ja. Odišla som preč a už nikdy som sa tam nevrátila," uzatvára Louise, ktorej sa odvtedy vďaka zmeneným stravovacím návykom a cvičeniu podarilo schudnúť už 12 kg.

Frajer vykŕmil priateľku (22)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: world-news.me)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu