Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Emma (18) bola tučná a škaredá, teraz sa o ňu bijú modelingové agentúry!

Sladkosti v Emminom jedálničku už viac nefigurujú Zobraziť galériu (3)
Sladkosti v Emminom jedálničku už viac nefigurujú (Zdroj: scallywagandvagabond.com)

DEWSBURY - Emma Dayová z britského Dewsbury bola ako tínedžerka závislá na čokoládových sušienkach, ktoré sa podpísali pod jej obezitu. Po tom, ako sa kvôli tomu stala terčom posmechu, s prejedaním skoncovala. Schudla, opeknela a teraz sa o ňu bijú modelingové agentúry.

Osemnásťročná dievčina dokázala schudnúť polovicu svojej hmotnosti tým, že prestala jesť sladkosti. Stala sa z nej kráska, ktorej modelingoví skauti doslova klopú na dvere a predbiehajú sa v tom, kto jej dá lepšiu ponuku.

Emma bola obéznou už na základnej škole, v tomto čase vážila 76 kg. Ako pätnásťročnej jej ručička na váhe ukazovala už takmer sto kilogramov, povedala denníku Daily Mail. Spolužiaci jej to dali riadne pocítiť a častovali ju najrôznejšími nadávkami.

"Moja puberta bola hrozná. Takmer každý deň som chodila domov s plačom a smútok som zaháňala jedlom. Denne som vypila aj sedem horúcich čokolád a často sa stávalo, že som dvakrát večerala. Raz u babky a druhýkrát doma," hovorí.

Emma (18) bola tučná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: scallywagandvagabond.com)

Trápenie tínedžerky zašlo až tak ďaleko, že raz zjedla surové kurča, aby sa jej urobilo zle a ona nemusela ísť do školy. Vtedy zasiahla mama a zakázala jej konzumovať sladké, ktoré nahradila šalátom. Jej dcéra kedysi zvykla raňajkovať sladké cereálie alebo keksíky, dnes je to odtučnený jogurt a ovocie. Úbytok na hmotnosti sa prejavil prakticky okamžite.

Emma (18) bola tučná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: scallywagandvagabond.com)

Okrem zmeny jedálnička pomohlo aj to, že Emma pracuje ako čašníčka. V práci sa poriadne nabehá a kilá tak idú utešene dolu. "Celý deň som na nohách, neustále som v pohybe. Pred pár rokmi by to kvôli mojej obezite nebolo možné," dodáva. Svoju profesiu však zrejme už čoskoro zmení, pretože sa jej na stole kopí čoraz viac ponúk od agentúr.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu