Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžerka má v 15-tich dve deti: Zľakla som sa, keď mi z pŕs tiekla tekutina!

Alleshia so synmi Lewisom a Braidanom Zobraziť galériu (2)
Alleshia so synmi Lewisom a Braidanom (Zdroj: mirror.co.uk)

HULL -Pätnásťročná Britka si s ochranou pred počatím príliš veľkú hlavu nerobí. Prvýkrát totiž otehotnela už pred tromi rokmi a druhýkrát o desať mesiacov neskôr. Zatiaľ čo jej rovesníci behajú po vonku a riešia problémy typické pre tínedžerský vek, ona sa stará o dve deti.

Alleshia Gregsonová mala len dvanásť, keď ju jej štrnásťročný priateľ priviedol do iného stavu. Keďže sa bála reakcie svojej mamy, o tehotenstve jej nič nepovedala. Syna Lewisa, ktorého porodila v obývačke, plánovala ukryť v šatníku a kŕmiť raz denne chlebom.

Človek by si myslel, že sa dievčina poučí a pri sexe, s ktorým začala skôr, ako by sa patrilo, bude opatrnejšia. Opak bol ale pravdou. Už o necelý rok bola opäť v tom. Ako pätnásťročná priviedla na svet ďalšieho syna a stala sa tak najmladšou matkou dvoch detí vo Veľkej Británii.

Tínedžerka má v 15-tich
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Alleshia na materstvo nebola pripravená ani v najmenšom. Žila u priateľa svojej matky, ktorý ju však po pôrode vyhodil, tak ju musel prichýliť kamarát. Ani o tom, ako na svet prichádzajú deti, príliš nevedela. "Keď mi praskla plodová voda, myslela som, že len cikám. Potom som videla, ako von lezie hlavička. Bola som veľmi vystrašená a snažila som sa ju zatlačiť späť dovnútra," povedala denníku Daily Mirror. Šokovaná zostala aj vtedy, keď jej z prsníkov začala tiecť biela tekutina. V tom čase ešte nevedela, že je to mlieko.

Napriek všetkému sa z pubertiačky podľa slov jej matky Cheryl stala dobrá matka. "Každý deň s nimi chodí do parku alebo na pláž. Som na ňu hrdá, ako dobre to zvláda," poznamenala. Jej dcéra vie, že mnohí ľudia neschvaľujú to, že sa tak skoro stala rodičom. "Som si vedomá toho, čo si o mne myslí okolie. Keby však poznali môj životný príbeh, určite by ma pochopili," dodala Alleshia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu