Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zvrat v pôrode Mexičanky: Má 12 rokov a dieťa splodila s otčimom (44)!

Dafne so svojou matkou a otčimom.
Dafne so svojou matkou a otčimom. (Zdroj: Daily Mail)

MEXIKO - Mladučká mexická matka, ktorá pred viac ako dvoma týždňami porodila potomka, má najmenej 12 rokov, nie deväť, ako tvrdili jej rodičia. Ukázali to testy, o ktorých informovali úrady v západomexickom štáte Jalisco. Prokuratúra v tomto štáte podľa agentúry AP tiež uviedla, že dievča oplodnil jej nevlastný otec a nie sedemnásťročný mladík, ktorý bol uvádzaný ako jej priateľ.

Mexické úrady minulý týždeň informovali, že deväťročné dievča menom Dafne v štáte Jalisco porodilo 27. januára cisárskym rezom zdravé dievčatko. Pohlavný styk je v Mexiku zakázaný do 12 rokov a úrady potom začali pátranie po sedemnásťročnom chlapcovi, o ktorom sa predpokladalo, že je otcom. Medzitým sa vynorili pochybnosti o skutočnom veku matky, ktorá nedlho po pôrode zmizla aj so svojím potomkom.

Prokuratúra v Jalisco však v stredu informovala o výsledkoch testov DNA, ktoré ukázali, že otcom novorodenca je štyridsaťštyriročný nevlastný otec dievčaťa. Dotyčný sa vraj nachádza vo väzbe. Z antropologickej analýzy vyplýva, že dievča je staré 12 či 13 rokov.

Rodičia mladej matky pôvodne úradom oznámili, že dievča má deväť. Keby toto tvrdenie platilo, potom by Dafne bola jednou z najmladších matiek na svete. Mexické úrady však mali pochybnosti o skutočnom veku dievčaťa, keď sa ukázalo, že rodičia Dafne nechali jej rodný list zaregistrovať až v roku 2011.

Vôbec najmladšou matkou sveta je podľa dostupných údajov Peruánka Lina Medinaová, ktorá v tridsiatych rokoch minulého storočia porodila vo veku piatich rokov a siedmich mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu