Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Amanda (41) dostala v obchode silné kŕče: Neuveríte, z čoho!

Chloe a jej prekvapení rodičia Zobraziť galériu (2)
Chloe a jej prekvapení rodičia (Zdroj: bristolpost.co.uk)

BRISTOL - Je vôbec možné, aby štyridsaťjedenročná žena nevedela, že je tehotná? V prípade Britky Amandy Rossovej veru je. Len pätnásť hodín po tom, ako sa dozvedela, že v sebe nosí dieťa, ho aj porodila.

Keď sa nedávno vybrala Amanda na nákupy, ani vo sne by jej nenapadlo, že sa domov vráti s uzlíčkom šťastia. Znie to neuveriteľne, ale o tom, že pod srdcom nosí dieťa, naozaj nemala ani tušenia, uviedla pre portál denníka The Sun.
 
Na Angličanku prišli pôrodné bolesti v obchode. Dostala silné kŕče, a tak ju jej partner Paul Dean odviezol do nemocnice. Tam pacientke lekár na jej obrovské prekvapenie oznámil, že je tehotná, konkrétne v ôsmom mesiaci.
 
"Keď mi to povedal, ostala som zhrozená. Vôbec som netušila, že som v tom. Nemala som rannú nevoľnosť, dieťa ma nekopalo, jednoducho nič. Mám už vyše štyridsať, toto som mala podstúpiť tak pred desiatimi rokmi," hovorí nezamestnaná žena.
 
Druhý šok prišiel v momente, keď vyšetrenie odhalilo, že plodu slabo bije srdiečko. Rossová musela preto urýchlene podstúpiť cisársky rez. Krátko nato sa narodilo dvojkilové dievčatko, ktoré dostalo meno Chloe.
 
Amanda (41) dostala v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: bristolpost.co.uk)
"Sme v šoku. Ešte stále si zvykáme na predstavu, že sme sa stali rodičmi," dodal päťdesiattriročný Paul, ktorý žije s Amandou štrnásť rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu