Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Z blondínky (25) boháčka: Vďaka jednému opitému VIDEU!

Jenna Marbles
Jenna Marbles (Zdroj: YouTube)

SANTA MONICA - Všetko to začalo jedným videom o tom, ako si treba správne naniesť mejkap. Vtip spočíval v tom, že jeho hlavná aktérka bola v tom čase značne podgurážená a podľa toho vyzeral potom aj výsledný efekt. Napriek tomu, alebo práve preto, sa z nej stala internetová hviezda.

Jenna Marbles, pravým menom Jenna Moruney, je dnes na serveri Youtube už pomaly legendou. Jej videá dovedna zaznamenali už viac ako miliardu vzhliadnutí, čo jej môžu závidieť aj mnohí speváci či skupiny.

Čo ju odlišuje od ostatných ľudí, ktorí sa snažia preraziť na webe? Priamočiarny, nefalšovaný, miestami až rúhavý zmysel pre humor. Jennine videá sledujú najmä tínedžerky, pretože v nich často rozpráva o problémoch s chlapcami či iných záležitostiach, ktoré trápia ich mladé duše.

Marbles sa preslávila tutoriálom, ktorý natáčala opitá v kúpeľni svojho bytu. Zachytáva, ako si na oči nanáša očnú linku, tiene a neskôr maľuje pery. Výsledok jej niekoľkominútového snaženia však mužov skôr vystraší, než očarí.

Odvtedy zverejnila desiatky ďalších videí, ktoré zaznamenali podobný úspech. Dvadsaťpäťročnej Američanke neprestáva zvoniť telefón a chodiť najrôznejšie ponuky. Musela si najať manažéra a osobnú asistentku, aby to všetko zvládla. Hoci v rozhovore pre denník New York Times neprezradila, koľko si takýmto spôsobom už zarobila, málo to určite nie je. Odborníci odhadujú, že len príjmy z reklamy, ktoré jej vyplývajú z toho, že má so serverom Youtube uzavretý partnerský program, už pravdepodobne presiahli šesťmiestne číslo.

Nepriamo to potvrdila aj samotná Jenna. "Zarábam viac peňazí, ako budem kedykoľvek potrebovať. Som platená za to, že sa zabávam vo vlastnom dome a potom to len jednoducho zavesím na net," povedala kráska, ktorá si za zarobené peniaze mohla dovoliť kúpiť dom v kalifornskej Santa Monice.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu