Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ženy, poučte sa: Toto sa stalo blondínke pri natáčaní vlasov!

Dievča prišlo o prameň vlasov Zobraziť galériu (2)
Dievča prišlo o prameň vlasov (Zdroj: YouTube)

TALLAHASSEE - Toto jej teda vôbec nevyšlo! Istá tínedžerka z Floridy sa s ostatnými dievčatami podelila o svoje skúsenosti s úpravou vlasov. Chcela im dať tipy, ako si ich správne natočiť. Krátko nato sa ale presvedčila o tom, že sama potrebuje pomoc.

Video zachytávajúce trapas trinásťročnej dievčiny si od jeho zverejnenia pozrelo už takmer 25 miliónov užívateľov. A niet divu. Tori Locklearová sa síce stala mediálnou hviezdou, nie však z dôvodu, ktorý by ju obzvlášť tešil.

Školáčka chcela rovesníčkam ukázať, ako si urobiť kučery. Zobrala kulmu a každý svoj krok komentovala. "Takto obtočíte prameň vlasov okolo kulmy a počkáte dvadsať alebo viac sekúnd," vysvetľuje. Vzápätí dáva kulmu dolu, lenže aj spolu s vlasmi, čo bolo zrejme zapríčinené tým, že sú veľmi jemné a v čase natáčania boli navyše ešte vlhké.

Ženy, poučte sa: Toto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Jej reakcia je primeraná bizarnej situácii, v ktorej sa ocitla. Najprv neveriacky pozerala na kulmu, na ktorej je vidno obtočený prameň a potom len zahlásila: "Preboha, no to si robíš srandu."

Nešikovná Tori sa vďaka nie príliš vydarenému tutoriálu dostala aj do talkšou Ellen DeGeneres. Americká televízia NBC, ktorá program vysiela, jej dohovorila lekciu u stylistu celebrít, aby sa jej v budúcnosti už nič podobné nestalo.

Pri kulmovaní si spálila vlasy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu