Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Ruské dievčatko (2) predviedlo na parkovisku úžasné schopnosti!

(Zdroj: YouTube)

RUSKO - Hoci má iba dva roky, dokáže si zapamätať takmer všetky značky áut a nemá problém ich bez chybičky "odrapkať" svojmu otcovi. Presne o tom je milé video z Ruska, v ktorom rozkošné blond dievčatko vyťahuje tie správne odpovede priam z rukáva a pri jeho detskom hlásku sa nejeden divák začne usmievať.

Možno aj vy máte doma dieťa s nevšednými schopnosťami, na ktoré ste hrdí a radi sa ním chválite pred svojimi známymi aj neznámymi. Určite každého rodiča poteší, ak je ich potomok šikovný, dokáže čosi viac ako jeho rovesníci a okolie si to aj náležite všimne a ocení.

Pravdepodobne aj preto otecko a mamička z Ruska natočili svoju malú dcérku na video a ukázali celému svetu, aká je zbehlá v rozpoznávaní značiek vozidiel. Pre dievčatko trochu nevšedné "hobby", ale o to rozkošnejšie na záberoch pôsobí. S malou blond uličnicou stačí iba prechádzať popri zaparkovaných autách, a tá väčšinou bez premýšľania hneď zahlási toho správneho výrobcu.

Najúsmevnejší na celom zázname je však asi hlások dievčatka a jeho výslovnosť. Odpovede totiž podáva s nadšením a značky z neho doslova vyhŕknu. Tento štýl reči je však pre deti v jeho veku príznačný a oni vôbec netušia, aké dokážu byť vtedy chutné a zábavné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu