Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kancelárka Angela Merkelová iba v plavkách: Na Veľkú noc sa odviazala v Taliansku!

Angela v čiernych celých plavkách Zobraziť galériu (5)
Angela v čiernych celých plavkách (Zdroj: SITA)

ISCHIA - Aj Angela Merkelová potrebuje občas vypnúť a oddýchnuť si politiky. Nemeckú kancelárku, ktorá je považovaná za najvplyvnejšiu ženu sveta, pred pár dňami paparazzovia prichytili, ako si užíva krátku dovolenku s manželom. Počas nej ukázala, čo skrýva pod nudnými kostýmami, ktorými je povestná.

Ani Merkelová nie je robot a uplynulé Veľkonočné sviatky využila na to, aby zregenerovala svoje sily. Spolu s manželom Joachimom Sauerom sa vybrali na taliansky ostrov Ischia, kde podnikli viacero výletov po okolí. Bývali v päťhviezdičkovom hoteli Miramare, ktorý im zaručoval potrebné pohodlie.

Kancelárka Angela Merkelová iba
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: tripadvisor.it)

Kancelárka Angela Merkelová iba
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: tripadvisor.it)

Dvojica zašla aj do miestnych termálnych kúpeľov Aphrodite Apollon Thermal Park, ktoré sa nachádzajú neďaleko mesta Sant'Angelo d'Ischia. Angela dlho neotáľala, zhodila zo seba župan a vkročila do teplej vody. Veď život nie je len o politike.

Kancelárka Angela Merkelová iba
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Angela Merkelová, rodená Kasnerová, zastáva post nemeckej kancelárky od roku 2005. Má poľské korene, jej starý otec sa narodil v Poznani. Je nadpriemerne nadaná v oblasti matematiky a fyziky, pričom druhú spomínanú študovala na Univerzite v Lipsku. V roku 1986 z nej dokonca získala doktorát. Po skončení štúdia pracovala ako vedecká pracovníčka na Inštitúte fyzikálnej chémie Akadémie vied NDR v Berlíne v odbore kvantovej chémie. Tu bola členkou krajského vedenia FDJ. Od roku 2000 zastáva post predsedkyne Kresťanskodemokratickej únie Nemecka (CDU).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu