Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce FOTO: Na internete koluje nahá kancelárka Merkelová zamlada!

Angela Merkelová vraj bez plaviek a v plavkách. Zobraziť galériu (3)
Angela Merkelová vraj bez plaviek a v plavkách. (Zdroj: sita, internet)

BRATISLAVA - Iba nedávno svet obleteli fotografie nemeckej kancelárky Angely Merkelovej v plavkách a už je tu ďalšia novinka, tentokrát ešte oveľa pikantnejšia. Na internete sa totiž objavil jej nahý záber z mladých čias. Existujú však odôvodnené obavy, že ide o nepekný počítačový žart.

Angela Merkelová si Veľkonočné sviatky užívala spolu s manželom Joachimom Sauerom na talianskom ostrove Ischia, kde ju paparazzovia nachytali pri kúpaní sa v plavkách. To však ešte nie je nič oproti čierno-bielej snímke, ktorá sa šíri na sociálnych sieťach. Tá má zachytávať obávanú kancelárku úplne nahú v spoločnosti dvoch rovnako obnažených kamarátok.

Kto fotografiu zverejnil a či ide o počítačovú úpravu, nie je známe. Ani internetoví užívatelia sa v tejto otázke zatiaľ nezhodli. Kým niektorí si myslia, že ide o nevkusný vtip, ostatní veria, že na zábere je skutočne Angela Merkelová. Ak by to bola pravda, jej povesť neoblomnej a silnej kancelárky by predsa len dostala malé trhliny. Čo si o tom myslí najvplyvnejšia žena sveta, sa možno dozvieme už čoskoro.

Šokujúce FOTO: Na internete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: sita, internet)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu