Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nečakané priznanie: Angela Merkelová na mužoch obdivuje krásne oči

Angela Merkelová
Angela Merkelová

BERLÍN - Nemecká kancelárka Angela Merkelová považuje za najatraktívnejšie na mužoch, keď majú "krásne oči". Politička označovaná za najmocnejšiu ženu na svete to prezradila počas sedenia usporiadaného nemeckým časopisom pre ženy Brigitte v Berlíne.

Na otázku, čo ju môže očariť na mužovi, po dlhom váhaní odpovedala: "Krásne oči". Keď bola vyzvaná, aby svoju odpoveď viac rozviedla, už len dodala: "Už tak je to viac než dosť."

Merkelová, ktorá vyrástla na východonemeckom vidieku v rodine pastora, počas debaty ešte priznala, že v minulosti závidela mužom, že vedia lepšie rezať drevo ako ženy.

Rovnako na mužoch obdivovala, keď mali hlboký hlas. Vraj sa snažila využívať hlbšie tóny pri rozhovore, pretože nebola spokojná so svojím príliš vysokým hlasom. S pribúdajúcim vekom a profesionálnym vývojom sa ale naučila nakoniec byť sama so sebou spokojná.

Merkelová je vôbec prvou kancelárkou v Nemecku. Vo funkcii je od roku 2005 a napriek pôvodnej kritike, že v nej bola dosť nevýrazná, sa teší nebývalej popularite: s jej pôsobením v čele vlády sú spokojné viac ako štyri pätiny Nemcov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu