Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Sex s inou: Manželku podviedol v prvý deň na svadobnej ceste!

Kris neodolal sexi tmavovláske Zobraziť galériu (3)
Kris neodolal sexi tmavovláske (Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Svadobná cesta mladého britského páru sa skončila totálnym fiaskom a sklamaním. Louise Blairová (25) totiž zistila, že jej manžel ju počas pobytu, ktorý mal patriť len im dvom, podviedol. A to dokonca len devätnásť hodín po tom, ako sa dvojica ubytovala v hoteli!

Louise sa tešila na život plný šťastia a radosti s otcom jej päťročnej dcérky Millie, Krisom Jarrettom (30). Hneď po tom, ako sa minulé leto zosobášili v rodnej Británii, odleteli na Ibizu. Tam sa stalo niečo, čo si nepredstavovala ani v tom najhoršom sne.

Na svadbe sa ešte zdalo byť všetko v poriadku
Zobraziť galériu (3)
Na svadbe sa ešte zdalo byť všetko v poriadku  (Zdroj: thesun.co.uk)

V deň príchodu sa manželi zoznámili s Charlotte Towningovou (22) a jej kamarátom a zašli s nimi na drink. Keď sa Louise na druhý deň ráno zobudila, Kris bol preč. Neskôr jej povedal, že si bol zaplávať a stretol Charlotte (22), s ktorou večer predtým popíjali. 

Charlotte (vpravo) si začala románik s manželom inej
Zobraziť galériu (3)
Charlotte (vpravo) si začala románik s manželom inej  (Zdroj: thesun.co.uk)

Ten istý scenár sa opakoval aj o deň neskôr. Čerstvá nevesta začala mať zlé tušenie a vybrala sa za Charlotte. Tá jej otvorila dvere iba v uteráku, pričom za ňou stál Kris v trenírkach. V tej chvíli sa Louise zrútil celý svet. "Nikdy by som nečakala, že muž, ktorého som milovala, poruší svadobný sľub a podvedie ma. A navyše v prvý deň našich medových týždňov," povedala zronená žena denníku The Sun.

Potom prišiel ďalší úder pod pás. Kris manželke povedal, že ju už nemiluje a chce sa rozviesť. Pár sa po návrate domov rozišiel a už spolu nebýva. Neverník sa matke svojej dcéry ani neospravedlnil. "Áno, podviedol som ju. Hneď počas prvej noci som pretiahol Charlotte. Už som mal Louise plné zuby. Sedem rokov som musel trpieť jej sra*ky a už ma to prestalo baviť," poznamenal lakonicky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu