Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Smradľavá odplata: Podviedla ho manželka (37), takto sa jej pomstil!

Peugeot plný hnoja Zobraziť galériu (2)
Peugeot plný hnoja (Zdroj: YouTube)

LINCOLNSHIRE - Pomsta je sladká a v tomto prípade aj smradľavá. Keď totiž istý Angličan zistil, že ho podvádza manželka, rozhodol sa pre radikálny čin. Zohnal si kopu konského hnoja a vysypal jej ho do auta.

Asi žiadnemu mužovi by sa nepáčilo, keby si jeho žena vytvorila na internetovej zoznamke profil s cieľom nájsť s milenca. Nadšením neoplýval ani obyvateľ anglického gróstva Lincolnshire, ktorý náhodou odhalil, že mu zahýba jeho tridsaťsedemročná partnerka, s ktorou sa oženil pred piatimi rokmi.

Pri kontrole svojej emailovej schránky si všimol, že zabudla vypnúť okno, v ktorom mala otvorenú inkriminovanú stránku Kissinggates.com. Hoci v profile neskrývala, že je vydatá, zároveň v ňom píše, že jej muž je "šibnutý idiot". Taktiež priznala, že jediné veci, ktoré miluje, sú jej auto a kôň.

Smradľavá odplata: Podviedla ho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Paroháč veru dlho nepremýšľal nad tým, akú príučku nevernici udelí. Udrel na tom najcitlivejšom mieste. Nechal si doviezť hromadu exkrementov a vysypal ich do jej kabrioletu značky Peugeot, uviedol Daily Mail. Či dvojica ostala spolu alebo sa ich cesty rozišli, už nie je známe.

Smradľavá pomsta nevernej manželke

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu