Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexuálny úlet mladíka pripravil o všetko: Stíha ho pohroma za pohromou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: rickyleepotts.com )

LONDÝN - Kvôli chvíľke potešenia prišiel istý Angličan prakticky o všetko. Doplatil na svoju nerozvážnosť, keď sa zaplietol s kolegyňou, ktorá ostala tehotná. Nakoniec neuniesol výčitky svedomia a so všetkým sa priznal manželke. Tá ho okamžite opustila.

Tridsaťpäťročný Chris mal krásnu ženu, s ktorou však pred časom, tak ako väčšina manželských párov, prežívali krízu. Zúfalý muž sa svojimi problémami rozhodol vyžalovať kolegyni, ktorá ho vďačne počúvala.

Lenže slovo dalo slovo a dvojica sa začala po čase stretávať aj po práci. Odtiaľ bol už len krôčik k intímnemu pomeru. Chrisova žena si myslela, že manžel pracuje nadčas, aby zarobil viac peňazí pre rodinu. On jej však zahýbal za chrbtom.

Medzitým si manželia svoje problémy vydiskutovali a vybrali sa na druhé medové týždne. Potom prišla studená sprcha. Bývalá milenka Chrisovi oznámila, že s ním čaká dieťa. "Prosil som ju, aby išla na potrat, ale to rázne odmietla, keďže sa snažila otehotnieť ešte s bývalým partnerom, ale nevyšlo to," hovorí nešťastník denníku The Sun.

Keď sa mu narodila nemanželská dcéra, rozhodol sa, že bude dobrovoľne platiť výživné, hoci si nebol istý, že dieťa je skutočne jeho. Žena totiž odmietla DNA testy. Chrisa zároveň ťažilo zlé svedomie a nakoniec všetko vyklopil svojej žene. Tá od neho odišla a podala žiadosť o rozvod. Mladík navyše krátko nato prišiel o prácu a nemôže tak ďalej prispievať na dcéru. Jej matka mu preto bráni v styku s ňou. Chrisovi teraz ostali len oči pre plač.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu