Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ruska načapala svojho snúbenca s inou: Na virtuálnej mape!

Táto fotografia usvedčila Sašu z nevery Zobraziť galériu (3)
Táto fotografia usvedčila Sašu z nevery (Zdroj: foxcrawl.com)

LONDÝN - Akokoľvek sa snažil, neutajil to. Rusa, ktorý podvádzal svoju dlhoročnú priateľku, nakoniec zradila moderná technológia. Marina Voinova ho načapala vo chvíli, keď vyhľadávala istú adresu na ruskej verzii služby Google Maps. Na jednej z fotografií totiž jej milý objíma cudziu ženu.

Saša nemal šancu. Ruská spoločnosť Yandex, ktorá mapy prevádzkuje, totiž na rozdiel od iných podobných služieb nerozmazáva tváre. Marina vďaka tomu svojho partnera, s ktorým tvorila pár päť rokov, spoznala takmer okamžite.

Ruska načapala svojho snúbenca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foxcrawl.com)

"Najprv som si pomyslela: "Je vôbec možné, aby sa niekto tak veľmi podobal na môjho Sašu?" Potom som si tú fotku priblížila a pomyslela si: "Bože môj, veď to je on!"," povedala blondínka v rozhovore pre ruský portál Lifenews.ru.

Ruska načapala svojho snúbenca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foxcrawl.com)

Keď mladík prišiel domov, nazlostená žena ho hneď konfrontovala. Saša sa svoju neveru ani nepokúšal zatĺkať a pod ťarchou dôkazov sa priznal. Snúbenicu síce prosil o odpustenie a tvrdil jej, že tú druhú nikdy nemiloval, Marina ale bola neoblomná a rozišla sa s ním.

Svojím rozhodnutím si je stopercentne istá. Neskôr totiž zistila, že to nebolo prvýkrát, čo ju Saša podviedol a klamal jej. S takým chlapom sa podľa jej slov neoplatí strácať čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu