Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Sexy snowboardistky: V -30 stupňoch Celzia sa vyzliekli iba do bikín!

(Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Lyžiarske stredisko na Síbiri sa rozhodlo podporiť cestovný ruch v oblasti naozaj kreatívnym spôsobom, ktorým by určite nepohrdli ani Slováci. Zjazdovky "vyzbrojili" sexy snowboardistkami, ktoré nemajú na sebe nič iné okrem okuliarov a úsporných bikín. A to ani v takej treskúcej zime, aká vládne v týchto končinách.

Odvážne krásky sa stali hviezdami bizarných ruských videí na podporu cestovného ruchu, ktoré majú prilákať rekreantov do sibírskeho lyžiarskeho rezortu v Sheregesh. Ide o súčasť lovu na návštevníkov, ktorých chcú dotiahnuť z Moskvy do zamrznutej krajiny na východe, kde teploty v zime dosahujú až mínus 30 stupňov Celzia.

"Sme dosť ďaleko, ale vzmáhame sa. Nemôžeme zaručiť takúto šou každý deň, ale tu na Sibíri sa dá poriadne zrelaxovať. A máme ten najlepší snowboardový sneh ako kdekoľvek v Európe," uviedol hovorca strediska.

Miestni obyvatelia dokonca plánujú tento rok otvoriť Yeti park kvôli častým pozorovaniam tohto mýtického tvora v oblasti. Námestník primátora Igor Idimeshev (48) uviedol, že Yeti a dievčatá ich v tomto podnikaní presadia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu