Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Triedna bohyňa: Učiteľka (26) psychológie sa predvádza polonahá!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Laura Butlerová (26) je jednou z najsexy učiteliek v Anglicku. Cez deň vtĺka deťom do hláv psychológiu a večer fotí kampane na spodnú bielizeň. Jej krivky patriace do kategórie krv a mlieko rozvášnia každého muža, ktorý si nepotrpí na kostnaté modelky.

Laura vyhrala súťaž o novú tvár značky spodnej bielizne v čase, keď dokončovala svoje pedagogické štúdium na univerzite. Teraz vyučuje psychológiu budúcich maturantov a aj napriek tomu, že vedie bizarný dvojitý život, hovorí, že jej rodina, priatelia a dokonca aj žiaci stoja za ňou.

"S modelingom som začala pred piatimi rokmi a keďže som nikdy nechcela učiť, nenapadlo mi, že by mi mohol stáť v ceste. Našťastie sa to nestalo. Milujem učenie, ktoré je úplne odlišné od modelingu. Je to kontrast," zdôverila sa kyprá blondínka.

"Modeling nie je moja profesia alebo spôsob, ako zarábať peniaze. Robím to preto, že sa mi to páči. Nie som plachý človek, takže mi to nerobí najmenšie problémy a sebadôvera mi nikdy nechýbala. Učenie je zase niečo, čo robím, pretože som v tom dobrá a rada pomáham študentom," dodala pedagogička, ktorá svojím zjavom určite spôsobuje pozdvihnutie na chodbách školy.

Vynachváliť si ju nevie ani marketingová manažérka spoločnosti Hannah Houstonová, ktorá ospevuje jej postavu: "Každé z dievčat prinesie vlastnú iskru a osobnosť. Naši zákazníci tak môžu presne vidieť, ako bude naša spodná bielizeň vyzerať na tvaroch podobných tým ich."

Učiteľka - modelka.
Zobraziť galériu (2)
Učiteľka - modelka.  (Zdroj: profimedia.sk)

A takto vyzerá v súkromí.
Zobraziť galériu (2)
A takto vyzerá v súkromí.  (Zdroj: mirror.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu