Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Sexexpertka prežila orgazmus v priamom prenose!

(Zdroj: Current TV)

USA - V televíznych talkšou sa už objavili rôzni kuriózni hostia a preberali sa tie najbizarnejšie témy, ale aby niekto predviedol spontánny orgazmus v relácii vysielanej naživo, to sa nestáva každý deň. Diváci Say Anything, ktorú vysiela Current TV, však tú možnosť mali a vďaka internetu si záznam môžu pozrieť aj všetci ostatní.

Moderátorka Joy Beharová so svojimi hosťami preberala otázku, či sa dá ženský orgazmus nejako kvantifikovať a práve rozprávala príbeh ženy, ktorá trpí niekoľkonásobným spontánnym orgazmom počas dňa, keď sa sexuálna expertka Jaiya pochválila, že taký vie mať aj ona sama. Treba ho však vedieť kontrolovať.

Beharová zostala možno chvíľku v pomykove, ale rýchlo sa chopila šance a opýtala sa Jaiyi, ako sa jej ho darí dosiahnuť. Odpoveď znela, že treba vedieť využívať isté "pomôcky", akými sú správne dýchanie, predstavivosť a ovládanie panvových svalov. Potom Jaiya predviedla niečo, čo vyzeralo skôr ako zvláštne prehltnutie alebo štiknútie a orgazmus v živom vysielaní bol na svete.

"Teraz ste jeden mali?" spýtala sa prekvapená moderátorka uškŕňajúcej sa sexepertky, ktorá sa priznala, že áno, ale iba "taký maličký". V štúdiu to vyvolalo všeobecné pobavenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu