Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nové VIDEÁ strašia svet: Zo zeme opäť vychádzajú tajomné zvuky!

(Zdroj: YouTube)

USA - Neznáme zvuky, ktoré vlani zachvátili celý svet, zostávajú stále neobjasneným fenoménom. Aj keď sa na ne popri iných udalostiach akoby zabudlo, neustále pribúdajúce videá nasvedčujú tomu, že ani zďaleka nevymizli.

Minulý rok sa vo veľkom množstve objavovali zábery zachytávajúce nevysvetliteľné zvuky, ktoré desili ľudí po celom svete. Odborníci tento jav najčastejšie označovali ako honbu za senzáciou, ale s jednoznačným vysvetlením nikto neprišiel.

Zvuky znejú mechanicky a sú počuť priamo nad hlavou alebo zo zeme. Ich výskyt bol v niektorých prípadoch spájaný so zemetraseniami, ale to experti vylúčili. Najčastejší pôvod zvuku prisúdili pohybu litosférických dosiek, geológovia to však nepovažujú za reálne. Úsmevne dnes pôsobia aj teórie, podľa ktorých zvuky súviseli s údajným koncom sveta, ktorý mal podľa mayského kalendára nastať 21. decembra 2012.

Záujem o tajomné zvuky po nejakom čase síce opadol, ale ich výskyt neustal. Stále sa objavujú v rôznych kútoch sveta a videí, ktoré ich zachytávajú, v poslednej dobe pribúda. Informoval portál novinky.cz.

Tajomné zvuky v Texase

Tajomné zvuky v Alberte

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu