Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Pekná brunetka (24) schudla 32 kg a vyhrala Miss!

To je ale zmena! Zobraziť galériu (3)
To je ale zmena! (Zdroj: Caters News)

NORTHAMPTON - Topky vám priniesli už mnoho príbehov obéznych ľudí, ktorým sa podarilo schudnúť niekoľko desiatok kilogramov či dokonca aj viac ako metrák. Väčšine z nich stačilo mať pevnú vôľu, aby dosiahli to, o čom celý život snívali. Medzi nich patrí aj mladá Angličanka Nadina Knightová.

Chudnutie je podľa dvadsaťštyriročnej ženy vecou disciplíny. Pred troma rokmi vážila takmer sto kíl, dnes je to už len niečo vyše šesťdesiat, píše Daily Mail.

"Najviac som pribrala, keď som chodila na univerzitu. Viedla som vtedy hrozný životný štýl. Dlho som ponocovala, takže som potom na druhý deň dlho vyspávala. Stravovala som sa vo fast foodoch a pila colu," spomína na obdobie nerestí atraktívna brunetka.

Nadina ako tínedžerka milovala koktejly a iné sladké nápoje
Zobraziť galériu (3)
Nadina ako tínedžerka milovala koktejly a iné sladké nápoje  (Zdroj: Caters News)

Mama dcéru varovala, že ak nezmení svoje stravovacie návyky, skôr či neskôr sa to odrazí na jej zdraví. Nadine vedela, že má pravdu, ale potrebný impulz dostala až vtedy, keď si prezerala fotky zo svojej oslavy 21. narodenín na Facebooku.

Dievčina sa krátko nato vzdala toho, čo milovala najviac. Hamburgery a hranolčeky vymenila za zdravú výživu a vodu. Prestala jesť pokrmy s obsahom škrobu a biely cukor nahradila hnedým. Samozrejme nechýbajú ani pravidelné návštevy posilňovne. V tomto trende mieni pokračovať aj naďalej, pretože ako poznamenala, "štíhlou chce zostať navždy".

Udržovanie sa v dobrej kondícii patrí k Nadiným pravidelným rituálom
Zobraziť galériu (3)
Udržovanie sa v dobrej kondícii patrí k Nadiným pravidelným rituálom  (Zdroj: Caters News)



Nadine má ešte jeden sen - chce vyhrať národnú súťaž krásy. Minulý rok to dotiahla až do finále. "Schudnúť som chcela najmä kvôli svojmu zdraviu, ale taktiež preto, aby som sa sama sebe páčila. Dúfam, že sa mi raz podarí vyhrať Miss Anglicka," dodáva sebavedome súčasná Miss Northampton.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu